Då har julen passerat och vi närmar oss ett nytt år. Förhoppningsvis bjuder 2021 på ett mer berikande år, utan pandemi och större möjligheter till att umgås med nära och kära.

Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade här, och egentligen har det väl inte hänt så mycket sedan sist. Coronapandemin har ju satt stopp för en hel del aktiviteter. Inga utställningar ser det ut att bli i sommar, och grytproven i Finland skjuts väl på framtiden.

Det har varit en tung tid för oss nu ett tag, då vi inte längre har Märtha med oss...Hon var med om en grytolycka i september där hennes skador blev så svåra så hon fick somna in...Hon har skänkt oss så otroligt mycket glädje, och var så fin på alla sätt och vis, det är ett otroligt tomrum hon lämnat efter sig.....

Nu blir Chilikullen snart fyra månader. En fodervalp behöll vi ju, nämligen Red Savina. Eller Java som hon nu heter. Vi har tur som får ta hand om henne ibland då hon bor bara några hus bort. Jag försökte mig på att ta kort på henne, men det var inte det lättaste, ett riktigt yrväder är hon!

Då var det helt plötsligt väldigt tomt här hemma på missionshusvägen. I Torsdags flyttade sista valpen. Så ihelgen får Märtha all uppmärksamhet då vi går agilitykurs hela helgen. Nästan all uppmärksamhet i alla fall, för just nu stjäl våran fodervalp Red-Savina "Java" en del uppmärksamhet, då vi har fått äran att ta hand om henne en natt.

6 veckor

05.05.2019

Då har dom hunnit bli 6 veckor gamla. Och tyvärr blir det allt färre bilder på dom, av förklarliga skäl, de är aldrig stilla! Nu närmar sig flytten för dom med stormsteg, endast två veckor kvar nu! Och nu har alla fått sina tilldelade hem. Mamma Märtha börjar bli ganska less på deras framfart nu, och visar tydligt att...

Första blogginlägget kommer först nu när valparna precis blivit fem veckor, men hemsidan är fortfarande under uppbyggnad, så gissar att inte så många hittat hit ännu :)