Längesen sist..

23.05.2020

Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade här, och egentligen har det väl inte hänt så mycket sedan sist. Coronapandemin har ju satt stopp för en hel del aktiviteter. Inga utställningar ser det ut att bli i sommar, och grytproven i Finland skjuts väl på framtiden. 

Och vad vi saknar Märtha, ljusglimten är ju att vi får rå om Jawa ibland, i skrivande stund ligger hon här bredvid och har fullt fokus på "Husdjurens hemliga liv", tydligen en sevärd film om ni frågar henne :) 

Och sedan har vi ju beaglen Mia! Som fyller 1 år till veckan :) Hon har ju under sitt första levnadsår gett oss ett par gråa hårstrån, påhittig är hon, men gladare och trevligare hund får man leta efter! Älskar allt och alla och ser verkligen inga bekymmer i livet :) Vi ser fram emot hösten då det blir hennes första riktiga jaktsäsong, det blir spännande att se hur hon funkar i skogen. Vi är hoppfulla :)

Här kommer en bildbomb, dessvärre hamnade bilderna på sniskan. Ni får vrida på huvudet så får ni se våra snyggingar, jag lovar det är värt det ;)